Венцислава Тафкова започна все по-често да се появява в светските среди.

...
Венцислава Тафкова започна все по-често да се появява в светските среди.
Коментари Харесай

Говори се, че голяма хубавица от Пловдив ще сменя професията

Венцислава Тафкова започна все по-често да се появява в светските среди. Носителката на купата " Мис България " 2020 стремглаво си проправя път измежду българския елит и наподобява поканите й от ден на ден се усилват. 

Едва на 23 години, пловдивската хубавица е канена на редица всемирски събития, на които постоянно е заобиколена от родни звезди. Явно темпераментният й темперамент се харесва на звездите и те не стопират да се забавляват около нея. 

На последното събитие, на което бяха поканени и други специфични посетители, Тафкова е в компанията на познати лица като Жасмина от " Сделка или не “, Панче Димитриев и Лили Клюкарката. Може би тъй като и двете са от Пловдив, само че Венцислава и различен път е била забелязвана в компанията на Лили Клюкарката. 

Друго другарство на Венцислава също провокира интереса на аудиторията – това с Александра от " Ергенът “. Младата миска е много непредсказуема и добре знаела по какъв начин да се хареса на всички около нея, по тази причина бързо бързо си заформяла контакти.

В поп-фолк гилдията се приказва, че Венцислава обмисляла да смени специалността на модел с тази на чалга певица, по тази причина нищо чудно да изненада почитателите си, както направиха и други инстаграм звезди като Биляна Лазарова и Палома Митева, написа " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР